Україна
20 лютого 2017
В Україну йде потепління
З четверга очікується істотне потепління.
news-image

За прогнозами Укргідрометцентру, в найближчі дні в більшості областей очікується дощ з мокрим снігом, а з четверга - істотне потеплінн, передає «Є!» із посиланням на Ліга.нет.

Зокрема, у вівторок, 21 лютого, в центральних і західних областях пройде дощ з мокрим снігом. Денна температура повітря складе +3.. +5, вночі -1...+1 градус. На півночі країни +2...+4 вдень і близько нуля вночі, дощ з мокрим снігом.

У східних областях вдень близько +3...+5, вночі від нуля до -2 градусів, дощі прогнозуються в Харківській області.

На півдні можливий дощ в Одеській і Миколаївській областях, температура повітря складе +3...+5 вдень і -1.. +1 градус вночі.

У Криму без опадів, +3...+5 вдень і близько нуля вночі.

У Києві та Київській області завтра очікується дощ з мокрим снігом. Температура повітря вдень +3...+ 5, вночі -1...+1 градус.

У середу, 22 лютого, в західних областях пройдуть дощі. Денна температура повітря складе +3...+ 5 градусів, в Закарпатській і Івано-Франківській областях +7...+9, у Чернівецькій та Львівській +5...+7 градусів. Вночі стовпчик термометра опуститься до нуля.

У центральних областях переважно без опадів, вдень +3...+ 5, вночі від нуля до +2 градусів. На півночі опадів не передбачається, вдень +2...+4, вночі -1...+1 градус. На сході дощ з мокрим снігом, +2...+4 вдень і близько нуля вночі.

На півдні вдень +5...+7, в Одеській області до +9 градусів, вночі близько нуля, без опадів.

У Криму очікується дощ, вдень +5...+7, вночі -1..+1 градус.

У Києві та Київській області в середу прогнозується дощ з мокрим снігом. Вдень +3...+5, вночі близько нуля.

У четвер дощі очікуються по всій території України, крім Криму. На заході вдень до +10...+12, вночі + 4...+6; в центрі +7...+9 вдень і +1...+3 вночі; на півночі і сході +3...+5 вдень і -1...-3 вночі; на півдні і в Криму до +11...+13 вдень і +2.. +4 градуси вночі.

У п'ятницю, за попередніми прогнозами, дощі будуть у більшості областей, крім східних і частини південних. Денна температура повітря на заході і в центрі +10...+12, на півночі і сході +6...+8, на півдні до +11...+13, у Криму +13...+15 градусів.

Читайте також: Білорусь не впускатиме осіб із паспортами ОРДЛО
Читайте також: Під Києвом дитина викинулася з вікна: батьки забрали комп'ютер
Читайте також: Телефон Гітлера продали за 240 тис. дол (фото)