Суспільство
20 лютого 2017
Реакція безхатченка на новину про влаштування на роботу підкорила соцмережі (відео)
Чоловік проходив в компанії випробувальний термін і переживав, що його не візьмуть на роботу.
news-image

У мережі набирає популярність відеоролик, на якому бездомний чоловік пританцьовує від щастя після новини щодо отримання постійної роботи. На це звернуло увагу видання The Independent, передає «Є!»

Відео опублікував у своєму Facebook житель англійського міста Уест-Бромідж Аарон Дойль. За його словами, хлопець живе в місцевому притулку. Бездомний проходив в компанії випробувальний термін і переживав, що його не візьмуть на повну ставку через зовнішній вигляд і тяжке становище.

У ролику камера зовнішнього спостереження зафіксувала момент, в якому вже постійний співробітник отримав першу зарплату і від радості побіг вистрибом. Відеозапис набрала майже 900 тисяч переглядів.

Дойль також зазначив, що чоловік виявився неймовірно добрим - кожен день він пригощав колег шоколадом. У коментарях користувачі радіють разом з безхатченком. Багато хто відзначає, що компанія вчинила правильно, найнявши на роботу людину за його здатності, попри його зовнішність або положення в суспільстві.

Читайте також: У Львові та Харкові під виглядом стриптиз-клубів працювали борделі (фото)
Читайте також: «Скоро Голлівуд буде Хохловудом, бо стільки хохлів понаїхало» - підручник англійської в львівській книгарні
Читайте також: Телефон Гітлера продали за 240 тис. дол (фото)