Дженніфер Лопес розповіла, за якими якостями обирає собі чоловіків
Зі слів артистки, вона не підбирає собі спеціально молодих кавалерів.
news-image

Американська співачка та акторка Дженніфер Лопес не хоче, щоби про неї думали як про хижачку, котра зустрічається виключно з молодшими чоловіками, передає «Є!» із посиланням на Таблоїд.

Як запевнила 47-річна зірка, головне для неї – це душа.

Про це вона розказала Еллен ДеДженерес, пише "Ace Showbiz".

Дженніфер укотре підкреслила, що з репером Дрейком її пов'язує записана разом пісня, та ухилилася від відповіді на питання, чи є між ними щось іще.

Зі слів артистки, вона не підбирає собі спеціально молодих кавалерів.

Я не зустрічаюся з молодшими за мене чоловіками. Не обов’язково для цього треба бути молодшим, не в цьому річ… Якщо вони мені подобаються, то подобаються, якщо ні – то ні. Річ у людині. У тому, хто вона, а з віком це ніяк не пов’язано, - запевнила Джей Ло.
Я зустрічалася з Красунчиком (прізвисько Каспера Смарта), він був молодший, і це був перший хлопець, молодший за мене, з яким я зустрічалася, і тоді на мене приліпили цей ярлик, - пояснила вона.

Насправді молодість – зовсім не те, що Джен шукає в чоловіках.

Якщо чоловіки старші, то старші. Якщо молодші, то молодші. Це не має значення. Вони мене або приваблюють, або ні, приваблює їхній дух, їхня душа, те, яка в них енергія, - зазначила співачка.

Нагадаємо, свого часу Лопес зізналася, що найкращі коханці – це співаки та танцівники. А ще казала, що дуже рада тому, що в сучасному суспільстві руйнуються старі штампи, й тепер не лише літнім чоловікам можна гуляти з молоденькими дівчатами, а й навпаки.

Читайте також: У галереї LAVRA пройде найбільший фестиваль до 8 березня
Читайте також: Президент Азербайджану призначив свою дружину першим віце-президентом
Читайте також: Студентки залучили до суїцидальної гри в групі смерті 50 однолітків (відео)