Події
22 лютого 2017
«Дай боже, щоб не так як 100 років тому» - Мухарський про об'єднання націоналістів
Ми сьогодні робимо реальні кроки по об'єднанню націоналістичних сил.
news-image

100 років тому Україна пережила розкол у рядах своїх захисників, що призвело до втрати незалежності.

Тому сьогодні різним рухам потрібно об'єднуватись навколо ідеї незалежної країни, каже музикант Антін Мухарський, передає «Є!», посилаючись на Gazeta.ua.

"Сьогодні історичний день. Тому що ми сьогодні робимо реальні кроки по об'єднанню націоналістичних сил. Можливо через невивчені уроки історії, на цей раз іспит буде здано. 100 років тому багато українських підрозділів і рухів не змогли об'єднатись і втратили Україну. Цього разу я думаю так не трапиться. Бо є чітке розуміння що в єднанні наша сила. Люди, які сповідують ті чи інші принципи націоналізму, вони мають знайти єдину платформу. Бо ворог підступно намагається нас ззовні роз'єднати. Але і всередині в нас є внутрішні конфлікти, які треба подолати, інколи треба наступати собі на горло і приборкати власні амбіції і думки", - каже Антін Мухарський.
"Як воно складеться далі я не знаю. Але сам факт об'єднання трьох дуже потужних організацій заслуговує на те, щоб бути тут. Треба брати участь у формуванні спільної думки і програми дій. Дай боже, щоб не сталося так як 100 років тому. Або ще раніше, коли гетьмани і козаки почубилися, а потім всі сіли на руїні і заплакали", - додає музикант.