Київ
23 лютого 2017
У суботу відбудеться відкриття пам'ятника Олені Телізі - Кличко
Пам'ятник буде встановлено на території заповідника Бабин Яр.
news-image

Цієї суботи на території заповідника Бабин Яр буде відкритий пам’ятник громадсько-політичному діячу, учасниці українського визвольного руху, поетесі Олені Телізі. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час виступу на початку засідання Київради, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

Київ, Україна на гідному рівні провели заходи зі вшанування пам’яті жертв Бабиного Яру до 75-ої річниці трагедії. І ми обіцяли також вирішити питання щодо вшанування пам’яті громадсько-політичного діяча, учасниці українського визвольного руху, поетеси Олени Теліги. І в її особі – усіх українських патріотів, які боролися за незалежну Україну, – зазначив Віталій Кличко.
Хочу повідомити, що цієї суботи відбудеться відкриття пам’ятника Олені Телізі, який встановлений – коштом міської громади – на території заповідника Бабин Яр, – зауважив мер Києва.

Мер зазначив, що вартість пам’ятника – близько 8 млн грн.

Віталій Кличко також запросив депутатів Київради і всіх охочих киян на церемонію відкриття пам’ятника, яка розпочнеться о 13:00 25 лютого.

Читайте також: Швидкісний трамвай з’єднає правий і лівий береги Дніпра
Читайте також: «Загрози для міста немає», - до кінця опалювального сезону вугілля в Києві вистачить – керівник апарату КМДА
Читайте також: Київ надасть стипендії 27 видатним митцям