Події
23 лютого 2017
На Закарпатті перекинувся пасажирський автобус, є постраждалі (фото)
За попередніми даними, причиною ДТП стала ожеледиця та туман.
news-image

У Закарпатській області біля села Великі Береги перекинувся автобус з 18 пасажирами. Про це повідомили у відділв комунікації поліції Закарпатської області, передає «Є!»

Зазначається, що вчора, 22 лютого, до поліції надійшло повідомлення від диспетчера Берегівської районної лікарні про те, що до них поступило четверо пацієнтів, які постраждали внаслідок ДТП.

Слідчо-оперативна група встановила, що "Mercedes-Benz", за кермом якого перебував 58-річний житель села Нижні Ремети, з'їхав у кювет та перевернувся.

Траспортний засіб використовувався для перевезення працівників одного із місцевих підприємств. Аварія трапилася між селами Великі Береги та Кідьош, на той момент в автобусі перебували 18 пасажирів, – додали у поліції.

За попередніми даними, причиною ДТП стала ожеледиця та туман, проте правоохоронці не виключають можливості порушення правил дорожнього руху з боку водія.

Наразі четверо пасажирів перебувають в лікарні, ступінь важкості їхніх травм визначить експертиза. Наголошується, що водій був тверезий.

Перевірка триває, поліція з'ясовує всі обставини автопригоди.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху".

Читайте також: В Підмосков'ї зіткнулися 27 машин (відео)
Читайте також: В Одесі відбулися сутички через святкування 23 лютого (фото, відео)
Читайте також: Киянка через соціальну мережу дізналася про зґвалтування 12-річної доньки