Ведуча шоу «Давай одружимося» Лариса Гузєєва розлучилася з чоловіком
Актриса розлучилася з чоловіком після 19 років шлюбу.
news-image

Актриса і телеведуча Лариса Гузєєва та її чоловік Ігор Бухаров більше не живуть разом. Подружжя роз'їхалося якийсь час назад, але зізнатися в цьому зірка «Жорстокого романсу» вирішила тільки зараз, передає «Є!» із посиланням на Viva!

В ефірі «Давай одружимося» Гузєєва обмовилася про те, що в її сім'ї зараз не найкращі часи й вони з чоловіком стали жити окремо. Про причини розставання вона не розповіла.

Вчора я прийшла додому дуже пізно, а там тільки кури не бігали і змії не повзали по кухні. Я запитала у доньки Олі: «Чому ти так зустрічаєш мене?» І навіть заплакала. А вона сказала «Це тато». Я зателефонувала Ігорю - ми зараз вже живемо окремо - і запитала: «Чому ти насмітив, коли був у нас? - поділилася емоціями актриса.
Ми зараз з дочкою у Георгія живемо, у сина мого, - додала Гузєєва.


Нагадаємо, кілька місяців тому в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Лариса Гузєєва запідозрила чоловіка у зрадах. Чи це стало причиною розставання пари, невідомо.

Лариса Гузєєва і Ігор Бухаров прожили разом 19 років. У подружжя є спільна дочка Ольга, якій зараз 16 років. Всього актриса була одружена тричі: першим чоловіком був асистент режисера на ім'я Ілля, другим - актор Каха Толордава, від якого вона народила первістка - сина Георгія.