Суспільство
24 лютого 2017
На Київщині чоловік підстрелив брата, а потім нацькував на нього собаку
У Броварах сварка між братами закінчилась стріляниною.
news-image

У Борварах під час розпиття алкогольних напоїв між рідними братами сталася суперечка, яка переросла у бійку. 32-річний чоловік, щоб довести свою правоту, з травматичної зброї поранив молодшого свого родича, а потім нацькував на нього собаку, передає «Є!» із посиланням на поліцію Київщини.

До поліції Київщини на спецномер 102 надійшло повідомлення від працівника лікарні м. Броварів про те, що до них доправлено 28-річного місцевого жителя, де йому діагностували травматичне поранення ноги, струс головного мозку. Молодому чоловікові була надана медична допомога, наразі його здоров’ю нічого не загрожує, - йдеться в повідомленні поліції.

Як з’ясувалось, неприязні стосунки між двома рідними братами тривають довго. Кожен вже мав проблеми із законом: старший відбув покарання за крадіжку, менший - за скоєння грабежу. Що стало причиною такої давньої ворожнечі, встановлюють працівники поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року. Триває досудове розслідування.

Читайте також: У Києві пограбували студентів у гуртожитку
Читайте також: Столичні правоохоронці викрили злочинців, які місяць тому вбили жінку
Читайте також: У столиці підстрелили помічника нардепа