Політика
24 лютого 2017
Савченко закликала військовослужбовців вчинити державний переворот в Україні - Ричкова
Народний депутат Надія Савченко вчиняє протизаконні дії.
news-image

Народний депутат від фракції «Блок Петра Порошенка» Ричкова Тетяна заявила про те, що нардеп Надія Савченко закликає військовослужбовців Збройних сил України залишити війну на Донбасі та переключити свою увагу на Київ для того, щоб вчинити державний переворот. Про це вона заявила у п’ятницю, 24-го лютого, з трибуни Верховної Ради, передає «Є!», посилаючись на replyua.net.

«Хочу доповісти про те, що народний депутат Надія Савченко вчиняє протизаконні дії. На цьому тижні Савченко відвідувала передові позиції Збройних сил України в зоні проведення антитерористичної операції та агітувала їх залишити свої позиції, щоб іти на Київ та вчиняти державний переворот», - сказала вона.

За словами Ричкової, свідками цього інциденту стали військові Повітряно-десантних військ. 

Як повідомлялося раніше, Надія Савченко неодноразово зустрічалася з ватажками проросійських бойовиків Ігорем Плотницьким та Олександром Захарченком для нібито обговорювання питання щодо обміну військовополоненими. Також повідомлялося, що підконтрольні бойовикам ЗМІ пишуть про українську владу 87% негативу та 13% нейтральної інформації. Всі нейтральні новини припадають на народного депутата Надію Савченко.