Війна
27 лютого 2017
Ветеран війни на Донбасі знає цікаву деталь про зв’язок ультиматуму «Л/ДНР» з приїздом Савченко
Їх ультиматум це ще один сценарій, пов'язаний з приїздом Наді Савченко.
news-image

Ультиматум щодо вугілля, оприлюднений ватажками «Л/ДНР» може бути частиною сценарію, який безпосереднім чином пов'язаний з недавно здійсненим візитом на територію окупованого Донбасу нардепа Надії Савченко. Відповідна точка зору в коментарі ЗМІ була оприлюднена ветераном війни на Донбасі, волонтером Андрієм Римаруком, передає «Є!», посилаючись на replyua.net.

«Уже вкотре від них чути все нові легенди. Хоча немає сумнівів у тому, що якщо вугілля з тієї сторони ніхто не постачає, у зв’язку з цим ватажки бойовиків не можуть на цьому мати дохід та нервують. Однак, коли мова йде про побутове використання вугілля, то наше населення цим не має перейматися, тому що опалювальний сезон найближчим часом завершиться. В цілому ж, я думаю що їх ультиматум це ще один сценарій, пов'язаний з приїздом Наді Савченко», - сказав Римарук.



Минулого тижня стало відомо про візит позафракційного народного депутата України Надії Савченко до окупованого проросійськими найманцями Донецька. Її супроводжував керівник центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимир Рубан, метою візиту Савченко на Донбас було відвідання українських полонених у Макіївці. Низка українських високопосадовців засудили такий вчинок нардепа, прирівнявши його до «державної зради».