Суспільство
28 лютого 2017
Свідок вбивства Нємцова Ганна Дурицька придбала чотири квартири у Києві
За даними журналистів, колишня коханка Нємцова здає придбане житло в оренду.
news-image

Головний свідок вбивства російського опозиціонер Бориса Нємцова Ганна Дурицька придбала чотири квартири у Києві. Про це свідчать дані Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, які є у розпорядженні ТСН, передає «Є!»

Усі чотири квартири розташовані на проспекті Науки у Голосіївському районі столиці. Дві з них Дурицька придбала 17 листопада 2015 року, ще дві – 8 грудня 2016-го.

За даними ТСН, ці квартири колишня коханка Нємцова здає в оренду. Сама вона живе у квартирі на Феодосійському провулку - гроші на це житло Дурицькій дав Борис Нємцов.

Кореспондент ТСН декілька разів намагалася зв'язатися з Ганною Дурицькою, щоб з'ясувати, звідки у неї кошти на нерухомість у Києві, але вона уникає коментарів пресі.

Нагадаємо, Борис Нємцов був застрелений 27 лютого 2015 на Великому Москворецькому мосту в Москві. Відповідно до санкції Басманного суду, під вартою перебувають п'ять фігурантів кримінальної справи: ймовірні виконавці Заур Дадаєв, Анзор Губашев і їх ймовірні помічники Хамзат Бахаєв, Шадід Губашев і Тамерлан Ескерханов.

Єдиним свідком злочину була українська модель Ганна Дурицька, яка на момент вбивства була разом із Нємцовим. Раніше повідомлялося, що після повернення в Україну вона живе у батьків у Білій Церкві, сама керує позашляховиком і вільно пересувається рідним містом.

Читайте також: Увага! Через обвал Шулявського мосту змінено роботу деяких тролейбусних маршрутів (список)
Читайте також: Курс валют на 28 лютого