Україна
28 лютого 2017
Солдатська каша з хробаками: Полторак відреагував на інцидент
Послуги харчування для військової частини в Самборі, згідно з договорами, надає компанія «Геус-груп».
news-image

Глава Міністерства оборони України Степан Полторак назначив службове розслідування через інформацію про незадовільний стан харчування у військовій частині Львівської області. Про це у вівторок повідомляє прес-центр Міноборони, передає «Є!», посилаючись на replyua.net.

Згідно з повідомленням, послуги харчування для військової частини в Самборі, згідно з договорами, надає компанія «Геус-груп». Наразі до військової частини вже виїхала група представників Міністерства оборони, яка проведе перевірку. В той самий час у повідомленні зазначається, що згідно з розпорядженням Полторака, у всіх військових частинах, в яких послуги харчування надає вищезазначена компанія, буде проведено перевірку спеціальними мобільними групами Міноборони.

В той самий час наголошується, що міністр оборони звернувся до головного військового прокурора Анатолія Матіоса з метою порушити кримінальні провадження за даними фактами та притягнути до відповідальності всіх причетних до інциденту. Як повідомлялося раніше, військовослужбовцям із військової частини №3817 пропонують харчуватися кашами з хробаками. У каші, яку подають солдатам, можна неозброєним оком розгледіти білих хробаків.