Резонанс
1 березня 2017
«Перестаньте говорити одне й те ж з Гризловим і Пєсковим» - Семенченко прокоментував інформацію про те, що «блокадники» самі найняли титушек
Нардеп порівняв цю інформацію з комедією Гоголя, де є історія про унтер-офіцерську вдову.
news-image

Нардеп та учасник блокади торгівлі з окупованими територіями Семен Семенченко прокоментував інформацію про те, що "блокадники" самі найняли титушек для того щоб вони на них вчора напали. Свій коментар він опублікував на сторінці у Фейсбуці, передає «Є!»

Нардеп порівняв цю інформацію з комедією Гоголя, де є історія про унтер-офіцерську вдову, яка сама себе висікла.

Не треба вважати Українців за ідіотів. Будь-яке переміщення колон у зоні АТО проводиться між блокпостами армії і поліції. На кожному поліцейському блокпосту весь місяць Блокади будь-яка машина з "підозрілими" людьми переміщається до місця її проведення, вивертається навиворіт, всі документи переписуються, а транспорт дуже часто затримується на кілька годин.

Саме тому всі провокації, які влаштовувалися за час Блокади з титушками, влаштовувалися під контролем місцевої поліції. Ось фото від 6 лютого 2017 року. Ці автобуси йшли до Бахмута. Попереду супроводжувала їх машина поліції. Ось ці автобуси на відео https://m.facebook.com/story.php

А ось і самі "особи в марлевих пов'язках" на другій хвилині цього відео http://bit.ly/2lwUJj0. Тоді, 6 лютого, учасникам Блокади вдалося затримати їх до в'їзду в місто. І рівно через 10 хвилин там виник спецназ главку поліції на чолі з генералом Аброськиным, - пише Семенченко.

Чому я пишу про те що автори всіх цих провокацій вважають українців за ідіотів? Все просто. У вас три роки одне і те ж. Янукович? Сам утік, не догнали. Крим? Всі зрадили, здався сам. Донецьк і Луганськ? 20.000 міліціонерів зрадили, нічого не можна зробити.

Музичко? Нещасний випадок. Відпустили Гиркина зі Слов'янська? Сам пішов, не хотіли стріляти в заручників. Обстріл наших військ з території РФ? Самі винні, підійшли на близьку відстань до кордону, ось і дістали.

Іловайськ? Добровольці самі себе завели в котел. Дебальцеве? Те ж саме. Небесна сотня? Ми не винні, майже всі вбивці втекли. Самі втекли всі сепаратисти і корупціонери. Торгівля на крові? Ми не винні, це все Рада. Так у Раді ж ваше більшість? Ми не винні, Кабмін прийме постанову. А чому раніше не прийняли? Бла-бла-бла... -написав нардеп.

 

Невже ви думаєте що після всього цього вам хоч хто-небудь вірить? ...

І перестаньте говорити одне і те ж з Гризловим і Пєсковим, з Захарченко і Плотницьким. Люди не ідіоти, вони все бачать. І роблять висновки, - додав він.