Суспільство
1 березня 2017
Передачу «Хто кому Рабінович» подивилися понад 3 мільйонів українців
Рейтинги програми продовжують бити рекорди телемовлення.
news-image

Нову програму "Хто кому Рабінович" на каналі «112 Україна» за порівняно короткий період - всього місяць - подивилися 3,2 мільйона телеглядачів, передає «Є!»
Під час ефіру програми її ведучому - народному депутату України та лідеру політичної партії «За життя» Вадиму Рабіновичу надходять десятки тисяч дзвінків, а в центрі Києва у мобільній студії збирається все більше людей, охочих поставити запитання.
Інтерес до четвертого випуску програми за 26 лютого зростав протягом усього ефіру і на піковій хвилині, коли обговорювали «закон Савченко», досяг показника 5,32% частки. Таким чином, в десятці топових програм за 2016-2017 роки відразу дві програми «Хто кому Рабінович», в тому числі, і випуск від 26 лютого. Результати рейтингу випуску програми дозволили йому зайняти 8 позицію серед всіх новинних каналів країни.

Судячи з показників програми по київській аудиторії, проект особливо оцінили жителі столиці, де останній випуск зібрав частку 5,76%.
Програма «Хто кому Рабінович» продовжує показувати, що сьогодні турбує українців. Топові теми: підвищення тарифів на електроенергію, нерозкриті поліцією резонансні справи, стратегічні партнери України на світовій арені.

Також в програмі від 26 лютого Вадим Рабінович висловлював свою позицію стосовно поїздки народного депутата України Надії Савченко на окупований Донбас, щодо пропозиції секретаря РНБО Олександра Турчинова ввести військову службу, як обов'язкову умову для політичної й державної кар'єри та щодо маршу правих сил в столиці.

Читайте також: «Відставкою Гонтаревої нічого не вирішиться. Її потрібно посадити», - Вадим Рабінович
Читайте також: Газові та нафтові надра, як і земля, повинні належати народу, - Вадим Рабінович
Читайте також: Уряд не повинен змушувати людей обирати між пенсією і зарплатою, - Вадим Рабинович