Події
1 березня 2017
Два п'яних мешканця Бахмута після «розборок» із блокувальниками опинилися у лікарні
Чоловіки стверджують, що прийшли на редут "лише висловити свою думку".
news-image

1 березня о 00.20 до Бахмутського відділу поліції надійшло повідомлення з міської лікарні про те, що до них за допомогою звернулися два місцевих мешканця, 1984 та 1986 років народження. У одного чоловіка діагностовано забій м’яких тканин обличчя, в іншого – тупа травма живота, передає «Є!» із посиланням на поліцію Донецької області.

За їхніми словами, травми отримали по вул. Корсунського м. Бахмут на залізничному переїзді поблизу палаток блокувальників в ході конфлікту.

Попередньо встановлено, що два місцевих мешканця, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, підійшли до людей, які блокували залізничний переїзд, аби виказати свою думку проти блокування. У результаті зав’язався конфлікт, в ході якого мешканці Бахмута отримали тілесні ушкодження, - йдеться в повідомленні поліції.

Попередня правова кваліфікація - ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Поліція з’ясовує всі обставини події.

Читайте також: Ахметов відповів Захарченку щодо «націоналізації» і відключив телефонний зв’язок та інтернет
Читайте також: «Перестаньте говорити одне й те ж з Гризловим і Пєсковим» - Семенченко прокоментував інформацію про те, що «блокадники» самі найняли титушек
Читайте також: Уряд ухвалив постанову, яка регулює порядок переміщення товарів через лінію розмежування. Кого стосується «список Гройсмана»?