Війна
2 березня 2017
В АТО загинув український військовий, дев’ятеро поранено
Загалом зафіксовано 118 обстрілів.
news-image

За минулу добу 1 березня 2017 року один український військовий загинув, дев’ятеро поранено. Загалом зафіксовано 118 обстрілів.  Про це повідомляється у зведенні прес-центру штабу АТО, передає «Є!»

На Донецькому напрямку бойовики обстрілювали Авдіївку з танків, мінометів, БМП та гранатометів. З мінометів та гранатометів – Невельське, Луганське, Новоселівку Другу, Зайцеве, Новгородське, Піски, Кам’янку. По Луганському вогонь вели БМП окупантів, а також снайпер. З протитанкових ракетних комплексів загарбники обстріляли Троїцьке.

На Маріупольському напрямку танк, артилерія та міномети обстрілювали Красногорівку. Також 122 міліметрова артилерія вела вогонь по Широкиному та Водяному, а міномети – по Новотроїцькому, Богданівці, Павлополю, та Чермалику. З гранатометів та стрілецької зброї обстріляли знову ж таки Павлопіль, Талаківку, Лебединське, Водяне, та Широкине. По Широкиному, Мар’їнці, Новотроїцькому та Водяному вели вогонь БМП, - повідомили у штабі.


На Луганському напрямку – зі 152 міліметрової артилерії а також танків обстріляли Троїцьке, а зі 122 міліметрової – Кримське. Зі 120 та 82 міліметрові мінометів – Новозванівку, Катеринівку, Золоте, Оріхове та Троїцьке. Новоолександрівку, Новозванівку, Малинове, Станицю Луганську та Катеринівку - з гранатометів та стрілецької зброї. По Кримському стріляли БМП.

Читайте також: Два п'яних мешканця Бахмута після «розборок» із блокувальниками опинилися у лікарні
Читайте також: Уряд ухвалив постанову, яка регулює порядок переміщення товарів через лінію розмежування. Кого стосується «список Гройсмана»?
Читайте також: Росіяни пишаються захопленням Криму більше, ніж освоєнням космосу, - опитування