Події
2 березня 2017
Проти Насалика порушено кримінальну справу
Міністру енергетики інкримінують правопорушення.
news-image

Київська прокуратура відкрила провадження щодо міністра енергетики України Ігоря Насалика за фактом можливого кримінального правопорушення. Про це у Facebook повідомила нардеп Вікторія Войцицька, опублікувавши офіційне повідомлення прокуратури, передає «Є!»

Прокуратура Києва повідомила мені про відкриття кримінального провадження стосовно міністра енергетики за фактом можливого кримінального порушення за ч. 1 ст. 351 "Перешкоджання діяльності народного депутата" Кримінального процесуального кодексу України", - написала Войцицька.
Вона зазначила, що в грудні 2016 року разом з народним депутатом Мустафою Найємом подала заяву у зв'язку з ненаданням, неповним і невчасним наданням відповідей на депутатські звернення, що стосуються документації за результатами Юзівського конкурсу.
 
При цьому прокуратура повідомила Войцицькій про відсутність підстав для внесення даних до Єдиного реєстру досудових розслідувань України. Після чого вона оскаржила дії прокуратури в суді, який зобов'язав відкрити провадження.
 
 

 

Читайте також: В ЄС домовилися про дати українського безвізу: детальний календарний графік
Читайте також: У столичному кафе порізали людину
Читайте також: Захоплення київської маршрутки: з'явився коментар поліції