Україна
3 березня 2017
Приємний подарунок Трампу зробив українець
Трон ідеально підходить під інтер’єр робочого кабінету американського лідера.
news-image

Колишній прикордонник та льотчик цивільної авіації Христич Микола із міста Рівне своїми руками створив трон у вигляді білоголового орлана, який являється символом США, та вирішив подарувати його президентові Сполучених Штатів Дональду Трампу. На думку українця, такий подарунок зміцнить відносини між двома державами, передає «Є!», посилаючись на replyua.net.

За словами автора виробу, трон ідеально підходить під інтер’єр робочого кабінету американського лідера. При цьому він буде доповнювати обстановку не лише президентові, але може стати і чудовим подарунком для Конгресу США. За словами Христича, на виготовлення такого «стільця» у нього пішло приблизно 2.5 років. А перед цим він виношував ідею близько трьох років.

За словами майстра, триметровий трон було створено з двох видів деревини: дуба та горіха. Покрито дорогими лаками. При цьому хвіст орлана слугує не лише прикрасою, а й свого розу п’ятою ніжкою або «запобіжником від перевертання». Розмах крил трону сягає 2.5 метрів. 

«Позаду трону є сейф з інструментами, який завжди може знадобитися. Там є всі необхідні засоби для того, щоб розібрати виріб та швидко завантажити його в літак та відправити до США», - зазначив автор.