Події
4 березня 2017
У Миколаєві водій ледь не наїхав на пішохода, а потім вистрілив йому в обличчя з травмата
Як розповів потерпілий.
news-image

3 березня, близько 21:00, до Заводського відділ поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення, що в лікарню був доставлений 35-річний чоловік з вогнепальним пораненням обличчя, вчинене зброєю травматичної дії.

Про це повідомляє Заводський відділ поліції ГУНП Миколаївській області, передає «Є!».

За словами потерпілого, зазначені тілесні ушкодження він отримав від невідомого чоловіка на перехресті вулиць Генерала Карпенко і Білої.

Як розповів потерпілий, близько 21:00 він перетинав проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу, коли побачив, як до нього стрімко наблизився автомобіль марки «ВАЗ». Водій зробивши різкий маневр, ледь не наїхав на заявника. Останній, у відповідь, вдарив рукою по задньому пасажирському склу зазначеного авто. У цей момент, транспортний засіб зупинився і з нього вийшов водій, який тримав в руці предмет, схожий на пістолет. Здійснивши постріл у бік пішохода, зловмисник сів назад в автомобіль і поїхав по вул. Генерала Карпенка в напрямку зупинки «1-КП».

Правоохоронці, дізнавшись прикмети зловмисника і напрям, куди поїхав автомобіль, почали його пошуки. В результаті проведених розшукових заходів, поліцейські встановили місцезнаходження особи, яка обґрунтовано підозрюється у скоєнні вказаного злочину. Ним виявився 29-річний житель Миколаєва.

За даним фактом ведеться слідство, встановлюються всі обставини. Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 4 ст. 296 КК України «Хуліганство», санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Автомобіль вилучено, на нього накладено арешт.