Світ
4 березня 2017
Том Хенкс зробив незвичайний подарунок журналістам
Американський актор вирішив підтримати журналістів Білого дому незвичайним чином..
news-image

Том Хенкс підніс представникам White House Press Corps кавоварку вартістю в 1700 доларів (близько 46000 гривень). Це не перша "благодійна" акція актора. Якщо бути точними, це вже третя кавоварка, яку Хенкс відправляє в прес-корпус Білого дому, передає «Є!».

 
Вперше актор зробив презент в 2004 році під час президентства Джорджа Буша. Подарунок супроводжувала записка, в якій говорилося: "Сподіваюся, що ця машина буде робити 24-годинний цикл новин трохи більш приємним". Другий раз знаменитість зробив добру справу в 2010 році, коли при відвідуванні Білого дому зауважив, що кавоварка прийшла в повну непридатність.

Третій прилад він присвятив активній роботі журналістів під час виборів президента США і в період правління Дональда Трампа. До кавомашині знову була прикріплена записка, яка свідчила: "Продовжуйте боротьбу за правду, справедливість і американський шлях. Особливо за правду ".

Уже кілька журналістів написали в Twitter слова подяки Тому Хенксу. До них також додавалися фотографії самої машини і записки.