Події
5 березня 2017
В Росії байкери влаштували мітинг в підтримку бойовиків на Донбасі
Учасники акції тримають в руках прапори Росії і терористичних організацій: "Новоросія", "ДНР" і "ЛНР".
news-image

У Москві путінські мотоциклісти проводять мітинг на підтримку російських бойовиків, які окупували частину Донецької і Луганської областей.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

В РФ, близько 50 людей у шкірянках з написами "Нічні вовки" вийшли у гайд-парк, спеціально відведене місце для мітингів, у Сокольниках, пише УНІАН.

Учасники акції тримають в руках прапори Росії і терористичних організацій: "Новоросія", "ДНР" і "ЛНР".

Окрім того, в руках учасників плакати з написами: "Прокинься, Україно", "Банду Порошенка - під трибунал", "Примус України до миру", "Зупинити геноцид Донбасу".

Організатори акції заявили, що аналогічні заходи проводяться і в інших містах РФ і Європи.

Мотоклуб "Нічні вовки" відомий своєю активною публічною підтримкою дій російської влади.

Нагадаємо, раніше у Москві сотні людей зібралися на Марш пам'яті відомого російського опозиціонера Бориса Нємцова, вбитого 27 лютого 2015 року на Великому Москворецькому мосту біля Кремля. 

Зокрема, на місці вбивства політика Бориса Нємцова на Великому Москворецькому мосту в центрі Москви сталася бійка. Призвідником заворушення став молодик із нашивкою "Батальйон "Восток"", який є збройним формування "ДНР", на одязі.  Так, журналісти повідомляли, що молодик плюнув на фото Нємцова, унаслідок чого до нього підійшли кілька людей і попросили більше цього не робити. Однак, молодик відштовхнув їх і почав хамити. 

Читайте також: Українська компанія зняла рекламу для Росії у Жовтневому палаці у Києві