Політика
6 березня 2017
Вадим Рабінович: «За пройдисвітами, які зібралися торгувати українською землею, потрібно постіно пильнувати»
На думку нардепа, Міжнародний валютний фонд повинен покинути Україну.
news-image

Не допустити зняття мораторію на продаж державної землі та знайти нові джерела інвестицій в розвиток економіки - головні завдання для України сьогодні. Таку думку в програмі «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» висловив народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»

«Я зараз розробив законопроект про інвентаризацію української землі, щоб кожен шматочок, кожен клаптик землі був на обліку. Закликають зараз продавати землю - це такі досвідчені пройдисвіти, що за ними потрібно постійно пильнувати. Я сподіваюся, що цей законопроект знайде підтримку в залі Верховної Ради, - підкреслив парламентарій.

Він додав, що «є рубікон, за який не можна далі переходити».

Земля України не повинна стати торгом з МВФ як застава того, що влада потім вкраде, - заявив Вадим Рабінович.

 За його словами, Україні потрібні нові інвестори і кредити.

Вони обов'язково повинні прийти в нашу країну. Але тільки це повинні бути не кредити та інвестиції від тих, хто налаштований тільки експлуатувати нашу країну. Треба припинити залучати тих, хто висмоктує з країни всі соки, - підкреслив народний депутат.


На думку Вадима Рабіновича, Міжнародний валютний фонд повинен покинути Україну.

Йому повинно бути заборонено тут працювати, а його борги нехай повертають ті, хто їх безсоромно всі роки нашої незалежності розкрадав; ми з вами цих грошей не брали, їх не брали наші діти, їх безсовісно розкрадала влада. Таким шляхом пішли ряд країн, зокрема, Ірландія - і вони нормально себе почувають, - резюмував лідер партії «За життя».


Він також повідомив, що веде переговори про інвестиції з європейськими партнерами.

Ми працюємо над залученням зовсім інших інвестицій, нових економічних проектів - зараз я в Європі веду переговори про це з новими людьми тут, з тими, хто прийде до влади в ключових країнах через півроку-рік, з тими, хто по-новому бачить Європу, по-новому бачить Україну, - розповів Вадим Рабінович.
Читайте також: Насіров зайняв крісло судді (фото)