Війна
6 березня 2017
В зоні АТО загинув 19-річний солдат
Смертельна куля потрапила у 19-річного військового, коли він знаходився в окопі.
news-image

В районі населеного пункту Водяне Донецької області загинув військовослужбовець морської піхоти Збройних сил України. Про це у понеділок, 6-го березня, передає «Є!», посилаючись на replyua.net.

«Смертельна куля потрапила у 19-річного військового, коли він знаходився в окопі. Скоріше за все це наслідок рикошету», - розповів командир підрозділу.

 За його словами, загиблий військовий не мав ні дружини, ні батьків. Сам солдат був родом з Луганської області. Саме тому його там і будуть ховати.

Як повідомлялося раніше, за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції поранення отримали п’ятеро наших захисників. Загиблих не було. За добу 5-го березня російсько-терористичні війська здійснили 100 обстрілів по позиціям сил антитерористичної операції. Сепаратисти застосовували важку заборонену Мінськими угодами артилерію, танки, та міномети. Прифронтове місто Авдіївка знову залишилося без водопостачання в наслідок виведення з ладу Донецької фільтрувальної станції. На сьогоднішній день відновлювальні роботи на ДФС та ЛЕП не починалися у зв’язку з відсутністю саперів бойовиків, які мали почати розмінування прилеглих територій.