Події
6 березня 2017
Нові документи у справі Насірова передав прокурору Холодницький
Документацію, яка посилить позицію обвинувачення, коли будуть обирати запобіжний захід для відстороненого глави Державної фіскальної служби.
news-image

Назар Холодницький, який очолює Спеціальну антикорупційну прокуратуру, повідомив нові деталі справи Романа Насірова, передає «Є!», посилаючись на replyua.net.

Керівник САП розповів, що ним було надано представникам прокуратури документацію, яка посилить позицію обвинувачення, коли будуть обирати запобіжний захід для відстороненого глави Державної фіскальної служби. Однак, які саме документи Холодницький передав прокурорам, той не повідомив.

Нагадаємо, що сьогодні, 6 березня, під час розгляду справи Насірова в Солом’янському районному суді, до поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування приміщення суду. Спеціалісти вирушили на місце подій для перевірки. До цього запобіжний захід для Насірова ще не було обрано. В ході засідання Роман Насіров також заявив, що вчора від 15 години до 23:30 до нього не пускали його захист та родичів. Крім того, захист чиновника закидає представникам НАБУ звинувачення в незаконному затриманні. Саме тому адвокати Насірова думають звертатись до Європейського суду з прав людини.