Події
7 березня 2017
Двоє поліцейських-хабарників були затримані на Донеччині при отриманні суми у розмірі 80 тисяч гривень
В ніч з 4 на 5 березня силовики після отримання грошей від громадянина в сумі 80 тис грн на блокпосту автодороги Маріуполь-Мелекіно затримали хабарників.
news-image

Заступник начальника третього відділу і старший уповноважений управління карного розшуку Головного управління Нацполіціі в Донецькій області вимагали гроші за повернення йому раніше вилученого автомобіля.

Інформує «Є!», з посиланням на socportal.info.

В управління СБУ в Донецькій області звернувся житель Маріуполя з інформацією про те, що співробітник поліції вимагає у нього неправомірну вигоду в сумі $ 3 тис за повернення йому раніше вилученого автомобіля, - відзначили в поліції.


Правоохоронці встановили, що група співробітників Управління карного розшуку Головного управління Нацполіціі в Донецькій області вимагають також неправомірну вигоду в сумі $ 5 тис від іншого громадянина за непритягнення його до кримінальної відповідальності за викрадення автотранспортного засобу.

В ніч з 4 на 5 березня силовики після отримання грошей від громадянина в сумі 80 тис грн на блокпосту автодороги Маріуполь-Мелекіно затримали заступника начальника третього відділу і старшого уповноваженого управління карного розшуку Головного управління Нацполіціі в Донецькій області.

В ході обшуку вилучено частину отриманих грошей. Обидва поліцейських затримані, їм оголошено про підозру у вчиненні злочину.

Слідчі прокуратури Донецької області за даним фактом почали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 368 ч.3 Кримінального кодексу України (вимагання неправомірної вигоди).

Читайте також: У суді Насіров заперечив наявність у нього іноземного громадянства