Події
7 березня 2017
«Після «народного Віча» люди організовано проходять до автобусів» - нардеп прокоментував мітинг проти блокади у Краматорську (відео)
Захід, на якому були присутні нардепи та мешканці Краматорська, був організований проти блокади окупованих територій.
news-image

Нардеп, учасник "блокади проти торгівлі з окупантами" Семен Семенченко прокоментував відео, яке оприлюднив у Фейсбуці журналіст Олександр Міхалков, передає «Є!»

Відео було знято по закінченні вчорашнього мітингу у Краматорську. Нагадаємо, захід, на якому були присутні деякі нардепи та мешканці Краматорська, був організований проти блокади окупованих територій.

Нардеп Семенченко, коментуючи це відео, звернувся до "членів українського парламенту які вчора взяли участь у мітингу працівників Авдіївського коксохіму, а потім на "Антиблокадному Віче" в Краматорську". Йдеться про нардепів Т. Чорновол (НФ), В. Лапін (НФ), П. Кішкар (БПП), Д. Лубинець (БПП), які виступали на цих мітингах.

Я не хочу вас зараз переконувати. У мене до вас всього три питання. Дивно, що ви досі не поставили їх собі самі.

1) Вас не бентежить, що більша частина учасників "народного віча" відмовляється не тільки виконувати гімн України, але і його слухати? А та частина, що показує повагу до наших державних символів, як раз прийшла Блокаду підтримати?

2) Вас не бентежить, що після "народного Віча" велика частина людей (типу жителів Краматорська) організовано проходить до автобусів і їде? Киян на кожне "Віче" на Майдані теж автобусами звозили?

3) Жителі Краматорська звернули увагу на те, що серед організаторів і учасників мітингу помічені люди, що возили масовку на Антимайдан, антиукраїнські мітинги в Донецьку в 2014, а також ті, хто блокував навесні 14 року БМП Дніпровської десантної бригади. А ті кого ви називаєте "агентами Путіна" навесні 2014 взяли в руки зброю і пішли захищати Україну. Вас це не бентежить? - запитав нардеп.


Головне питання - ви впевнені що ви зараз з Україною на одній стороні барикад? - додав він.