Суспільство
7 березня 2017
Романтик: рецидивіст вкрав 50 троянд, щоб подарувати їх незнайомкам на вулиці до 8 березня
Спонтанний напад романтичного героїзму жінки оцінили, але в Кримінальному кодексі передбачено покарання за таку "романтику".
news-image

Поліція в російському місті Саратові затримала раніше судимого місцевого жителя за підозрою в крадіжці троянд із квіткової лавки з метою подарувати їх незнайомкам на вулиці до 8 березня, повідомила у вівторок прес-служба регіонального главку МВС РФ, передає «Є!» із посиланням на РИА.Новости.

За даними відомства, співробітниця точки з продажу квітів повідомила про те, що невідомі розбили вікно торгового павільйону і викрали 25 білих і 25 червоних троянд загальною вартістю близько 3 тисяч рублів. За фактом крадіжки порушено кримінальну справу, а підозрюваний був затриманий за допомогою службово-розшукової собаки.

Не дивлячись на щиросерде визнання раніше неодноразово судимого підозрюваного, викрадені троянди так і не були виявлені. Затриманий пояснив, що подарував 50 троянд двом невідомим жінкам, яких він зустрів на одній з вулиць. Спонтанний напад романтичного героїзму жінки безумовно оцінили, але в Кримінальному кодексі критерії оцінки подібних вчинків інші, - йдеться в повідомленні.

Фігуранту справи загрожує до п'яти років позбавлення волі.