Події
7 березня 2017
У Харкові 36-річного чоловіка на смерть покусав собака
Чоловік здавав будинок в оренду, орендарі зникли.
news-image

У Харкові людину на смерть покусав собака. Тіло 36-річного чоловіка знайшли у приватному будинку, який той здавав в оренду, передає «Є!», посилаючись на ТСН.

За словами родичів загиблого, орендарі заборгували йому 14 тисяч гривень, чоловік у суботу, 4 березня, поїхав до них на перемови і зник.

Його понівечене тіло із численними слідами укусів тварини знайшли за дві доби у зачиненому будинку. Орендарі із помешкання зникли.

Сім'я загиблого каже, що чоловіки, яким здавали будинок, тримали бійцівського собаку. І підозрюють, що ті нацькували пса на власника, щоб не віддавати борг.

"Там була собака, ротвейлер. Коли на тебе нападає собака, вона просто прихоплює шию і все, ось так за логікою, а так його тягали по квартирі, по підлозі всюди була кров. І на дивані, і скрізь повністю. Значить, вона його мучила", - впевнена родичка.

У поліції поки що жодних версій не озвучують, лише повідомляють - відкрили кримінальне провадження за статтею умисне вбивство.

"На тілі 36- річного чоловіка численні хаотичні рвані рани, зовні схожі на укуси собаки. Призначено низку судово-медичних експертиз", - повідомила прес-офіцер Основ'янського відділу поліції Ольга Терещук.