Події
9 березня 2017
«Обережно, ненормативна лексика!»: Москаль оприлюднив аудіозапис розмови начальника патрульної поліції Закарпаття з підлеглими
Очільник Закарпаття стверджує, що деякі міцні слова почув уперше.
news-image

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль оприлюднив аудіозапис інструктажу начальника Управління патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві Юрія Марценишина своїм підлеглим. Аудіозапис йому принесли самі поліцейські, передає «Є!»

Пан Марценишин спілкується із поліцейськими, використовуючи переважно ненормативну лексику.

Усі знають, що я й сам полюбляю міцне слівце. Але, по-перше, не спілкуюся в такому стилі з підлеглими, а по-друге, деякі слова тут почув уперше! Головне ж у цій історії не форма спілкування начальника з підлеглими перед тим, як вони виходять патрулювати вулиці, а те, що Марценишин створив нестерпну обстановку в колективі і повністю завалив показники в роботі, - написав Москаль.

Також Геннадій Москаль повідомив, що звернувся до міністра МВС Арсена Авакова і вже мав розмову з головою Національної поліції України Сергієм Князєвим щодо зміни керівництва Нової патрульної поліції Ужгорода та Мукачева, якому колектив висловив недовіру.

73 патрульні поліцейські написали голові ОДА колективне звернення, в якому заявляють про факти численних порушень законодавства, дисциплінарного статуту, приниження честі та гідності з боку начальника Управління патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві Ю.Марценишина, а також його заступника В.Наймана, - проінформував голова Закарпатської ОДА.
Моя позиція чітка – керівництво управління має бути зміщене, - підсумував Москаль.

 

Читайте також: Київська поліція оприлюднила відео з місця розстрілу бізнесмена та озвучила версію вбивства (фото, відео)
Читайте також: Суворі челябінські діти: пустуни розмалювали та викинули з балкона 60 тисяч рублів
Читайте також: У Києві 15-річний хлопець пограбував квітковий кіоск, аби подарувати троянди коханій