Економіка та бізнес
9 березня 2017
Під 20%: Ощадбанк запускає іпотечну програму для вимушених переселенців
Кредит надається строком до 30 років.
news-image

Ощадбанк першим з українських банків розпочинає іпотечне кредитування вимушених переселенців, передає «Є!» із посиланням на прес-службу банку.

Придбати житло за спеціальними умовами можуть громадяни України, які переселилися з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції.

Кредит надається строком до 30 років. Відсоткова ставка становить 20% і є фіксованою протягом усього строку кредитування. Кредит можна отримати в розмірі до 90% вартості нерухомості, що виступатиме забезпеченням, - йдеться в повідомленні прес-служби.

Зазначається, що в забезпечення за кредитом можна надати як житло, що придбаватиметься на вторинному ринку, так і іншу нерухомість, яка належить поручителю (наприклад, родичам переселенця) чи безпосередньо позичальнику. Програмою передбачено можливість дострокового погашення кредиту без будь-яких штрафних санкцій.

Розуміючи всю гостроту проблеми житла для наших громадян – вимушених переселенців, Ощадбанк як соціально відповідальний банк взяв ініціативу зі створення для них спеціального іпотечного продукту в свої руки. Ми максимально скоротили початковий внесок до 10%, збільшили строк кредитування до 30 років. Відсоткова ставка є найменшою в іпотечній продуктовій лінійці банку. Важливо також, що вона є фіксованою на весь строк кредитування, –заначила директор департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Валерія Малахова.

Детальніше з умовами кредиту можна ознайомитись на офіційному сайті, в  Контакт-центрі за тел.: 0-800-210-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України);  +38-044-363-01-33 та у відділеннях Ощадбанку.

Читайте також: Сутичка у Каневі: партійців Медведчука не пустили на Тарасову гору (відео)
Читайте також: СТБ оштрафували, але не за сюжет з бойовиком
Читайте також: «Обережно, ненормативна лексика!»: Москаль оприлюднив аудіозапис розмови начальника патрульної поліції Закарпаття з підлеглими