Шоу-біз та культура
9 березня 2017
Анастасія Приходько отримала почесну нагороду за патріотизм
Приходько показала свою нагороду і зізналася, що це для неї велика честь.
news-image

Відома українська співачка Анастасія Приходько, котра чітко проявила своєю патріотичну позицію, отримала почесну нагороду - медаль «За відродження України». Приходько показала свою нагороду і зізналася, що це для неї велика честь, передає «Є!», посилаючись на replyua.net.

У свою чергу, голова всеукраїнського жіночого руху «За вільну Україну» і військовий волонтер Раїса Шматко показала, як Насті вручали нагороду. 

«Сьогодні до нас в штаб прийшла Настя Приходько. На жаль, вона не змогла бути з нами на заході" «Україна жіночого роду 2017», тому прийшла сьогодні. І ми з величезним задоволенням вручили їй нагороду – медаль «За відродження України» і нагороду «Ангели кохання». Успіхів тобі, дорога Анастасіє, всюди і завжди», - написала Шматко.



Медаль «За відродження України» є недержавною всеукраїнською нагородою з особливим статусом. Її заснували з метою сприяння розвитку громадянської свідомості та патріотизму. Нею нагороджують громадян різних сфер діяльності за патріотизм, громадянську активність і самовідданість, спрямовані на відродження і розвиток державності України.