Світ
10 березня 2017
Священик з іспанської глибинки з'явився на карнавал в образі засновника Playboy (фото)
Священнослужитель каже, що кається в "духовному відступі".
news-image

Парафіяльний священик Хуан Карлос Мартінес (Juan Carlos Martínez) з іспанського міста Кунтіс вибачився за свій карнавальний костюм в стилі засновника Playboy Г'ю Гефнера. Про це в четвер, 9 березня, повідомила місцева газета La Voz de Galizia, передає «Є!»

На заході, який відбувся тижнем раніше, він з'явився в халаті, капітанській кепці, з сигарою і в супроводі двох чоловіків. Вони були одягнені в купальники й сітчасті колготки, а на голові у них були перуки та заячі вуха.

Мартінес позував з ними на розстеленій червоній тканині що імітує ліжко, і здійснював непристойні рухи тіла з однієї із «супутниць».

Священнослужитель, який вибрав для участі в карнавалі незвичайний для свого статусу наряд, розповів виданню, що кається в духовному відступі і шукає зустрічі з архієпископом, щоб вибачитися перед ним особисто.

За словами Мартінеса, інші представники католицької церкви були незадоволені його витівкою і закликали «подумати про свою поведінку, явно неналежну для священика».

Газета зазначає, що жителів Кунтіса, населення якого становить близько п'яти тисяч осіб, не образила поведінка священика, а деякі навіть підтримали його.

Такі речі іноді трапляються на карнавалах, це забавно. Він відмінний священик, і все його люблять, - висловив думку співрозмовник телеканалу Antena 3.


Коли старший священик Каліксто Ково (Calixto Covo) приїхав в місто, щоб провести бесіду з батьком Мартінесом, він виявив, що десятки жителів зібралися біля його будинку, щоб продемонструвати свою підтримку, повідомляє La Voz de Galizia.

Добре, що його люблять люди, для яких він служив, - сказав він, додавши, що, попри невдоволення архієпископа, для священнослужителя не буде ніяких довгострокових наслідків.

З якої нагоди в Кунтісі був карнавал, видання не уточнює.


Читайте також: Зелені млинці дочки Клінтонів злякали користувачів мережі (фото)
Читайте також: Марк Цукерберг знову стане татом
Читайте також: Через «Барселону» австрійські телеведучі зняли штани (відео)