Війна
10 березня 2017
В Силах спеціальних операцій ЗСУ підтвердили, що українські військові потрапили в полон
Опубліковане так званим "МГБ ЛНР" відео дало можливість переконатися в тому, що розвідники живі і знаходяться в полоні у бойовиків.
news-image

У командуванні Сил спеціальних операцій ЗСУ підтвердили, що на відео з допитом "обвинувачених" в убивстві одного з ватажків "ЛНР" Олега Анащенко, дійсно показані українські розвідники, які потрапили в полон бойовиків.

Про це йдеться в повідомленні командування, яке розміщене в Facebook.

Інформує «Є!», з посиланням на apostrophe.ua.

У записі йдеться, що це ті самі розвідники, про зникнення яких у прес-центрі штабу АТО повідомили 11 лютого. Операція з пошуку військових не дала результатів. Однак опубліковане так званим "МГБ ЛНР" відео дало можливість переконатися в тому, що розвідники живі і знаходяться в полоні у бойовиків.

"Дані воїни Збройних Сил України виконували штатні завдання з ведення спеціальної розвідки в певних районах. Ці завдання не пов'язані з підривною діяльністю і не несуть загрози мирному населенню, але виконуються у вкрай напруженій обстановці, в умовах збройного протистояння між терористичними групами всередині самопроголошеної псевдореспублікі", - відзначається в повідомленні.
Читайте також: На Донбасі бойовики застосували «Гради» і танки