Події
10 березня 2017
Заготовки на зиму. На Прикарпатті чоловік законсервував маріхуани на 400 тисяч доларів
За підрахунками оперативників, на чорному ринку вилучене зілля коштує близько 400 тисяч доларів.
news-image

На Івано-Франківщині правоохоронці виявили 275 скляних банок із наркотиком. Житель села Дубна для кращого зберігання речовини закручував марихуану в трилітрові банки та закопував їх у землю, йдеться в сюжеті ТСН, інформує «Є!».

Деяки банки, вочевидь, стояли в землі роками. У поліції пояснили, що 49-річного чоловіка із судимістю здала його співмешканка, бо той примушував її допомагати в незаконному бізнесі – збувати наркотик.

"Дуже там ці банки були акуратно складені. Верхні частини були змащені, щоб не іржавіли, не потрапляла туди волога. Всі умови зберігання зловмисником були дотримані в повному об'ємі", - визнав начальник Городенківського відділення поліції Сергій Слижук. 

За підрахунками оперативників, на чорному ринку вилучене зілля коштує близько 400 тисяч доларів. Підозрюваний у вирощуванні, виготовленні та торгівлі наркотиками чоловік зараз у мандрах. Якщо його впіймають, чоловікові загрожуватиме до 13 років позбавлення волі. 

"Проводяться заходи по встановленню місцезнаходження підозрюваного громадянина. Бо на час проведення обшуку його вдома не було. Він вирішив тікати", - пояснив начальник управління карного розшуку Івано-Франківської області Роман Чекмарьов.
Читайте також: Москаль порадив НАБУ-шникам повчитися в угорських силовиків
Читайте також: Вадим Рабинович провів 19 зустрічей із депутатами Польщі, Бельгії та Німеччини