Події
14 березня 2017
У Ахметова в Донецьку «віджали» бізнес
Будівлі готелів і все обладнання було захоплено озброєними представниками самопроголошених «республік».
news-image

Менеджмент готелів «Донбас Палас» і «Парк Інн» в Донецьку був відсторонений від управління підприємствами представниками самопроголошеної так званої «ДНР».

Інформує «Є!», з посиланням на facenews.ua.

Про це повідомила прес-служба компанії ЕСТА Холдинг, яка входить в холдинг СКМ Ріната Ахметова.

«Протягом 3-х років військового конфлікту в окремих районах Донецької та Луганської областей України готелі Групи, розташовані в Донецьку, продовжували працювати виключно в українському правовому полі, забезпечуючи стабільною роботою і зарплатою більше 200 чоловік», - заявив генеральний директор компанії ЕСТА Холдинг Максим Громадцов.


За його словами, в останні роки готелі були і місцем проживання гуманітарних штабом Міжнародних Організацій, Таких як, ООН, ОБСЄ, ЮНІСЕФ та багатьох інших.

«З сьогоднішнього дня ми більше їх не контролюємо. Ми будемо боротися за повернення контролю над ними всіма доступними нам правовими методами », - додав він.


Як зазначається, будівлі готелів і все обладнання було захоплено озброєними представниками самопроголошених «республік».

За фактом втрати контролю над підприємствами компанія вже звернулася в правоохоронні органи України, УКРІНФОРМ та державні фонди. Крім того, представники міжнародних організацій повідомлені про те, що готелі не працюють в рамках українського правового поля.

Читайте також: Кличко представить Київ на міжнародній виставці нерухомості у Франції