Політика
14 березня 2017
Конфлікт між силовиками й блокадниками стався біля Слов'янська, є постраждалі (фото)
Близько 19:00 через блокпост на в’їзді у м. Слов’янськ рухалася колона з 13 автомобілів, в яких перебували понад 35 осіб, що відмовилися проходити стандартну перевірку та спровокували конфлікт.
news-image

Співробітники поліції, які несуть службу на блокпосту, пояснили громадянам, що вони в’їжджають зі зброєю в зону проведення АТО та попросили перевірити документи на зброю. Однак вказані особи надати документи відмовилися, повідомили у ГУ НП в Донецькій області, передає «Є!».

"В результаті словесної перепалки виник конфлікт, в ході якого громадяни перешкоджали поліцейським виконувати свої службові обов’язки із забезпечення публічної безпеки", - йдеться у повідомленні.

Крім того, присутній на місці народний депутат почав завдавати ударів співробітникам поліції та намагався вирвати зброю у поліцейських. При цьому його ім'я у ГУ НП не назвали.

"В результаті конфлікту 7 співробітників поліції Донеччини отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості та зараз перебувають у лікарні", - зазначив очільник поліції Донецької області В’ячеслав Аброськін.

Раніше штаб блокади" непідконтрольних територій попросив своїх прихильників збиратися в Харкові і формувати там великі конвої.