Події
15 березня 2017
На Донеччині вибухнув газопровід: відео з місця події
Ремонтники оперативно почали ліквідовувати аварію, тому вдалося утримати тиск у газовій мережі і зберегти газопостачання в деяких селищах.
news-image

На газопроводі під Краматорському стався вибух, в результаті якого селища Сергіївка і Андріївка залишилися без газопостачання і електрики. Інформує «Є!», з посиланням на apostrophe.ua.

Вибух стався через пожежу, невідомі підпалили суху траву, і газова труба в землі вибухнула. За словами місцевих жителів, спочатку газ горів не сильно, але через деякий час стався вибух. Жертв і постраждалих немає.

Ремонтники оперативно почали ліквідовувати аварію, тому вдалося утримати тиск у газовій мережі і зберегти газопостачання в деяких селищах.

"В Перебіг 20 хвилин бригада аварійно-диспетчерської служби Краматорського управління прибула на місце. У результаті виконання оперативних заходів по відключенню ділянки газопроводу, нам вдалося зберегти газопостачання населеного пункту Шабельковка і населеного пункту Олександрівка Слов'янського району", - заявив головний інженер "Донецькоблгаза" Віталій Дехтяренко.


Зараз ремонтники проводять заміну аварійної ділянки газопроводу і лінії електропередач, які були пошкоджені вибухом. Відновити газо- і енергопостачання планують вже завтра.

Читайте також: Гамлетівське запитання: відомо, чим може обернутися конфлікт між ЄС і Туреччиною
Читайте також: На Керченській переправі далекобійники влаштували бунт