Події
15 березня 2017
З'явилися подробиці побиття школяра у київському супермаркеті
Охорона схопила хлопця після того, як він для проби перед покупкою з'їв кілька горіхів.
news-image

В одному з супермаркетів Солом'янського району сталася надзвичайна подія. Охорона продмагу побила 15-річного підлітка на ім'я Руслан, який їв продукти з прилавків.

Інформує «Є!», з поси

 Хлопчик отримав забій грудної клітини та численні гематоми.
За словами Миколи Кулеби, уповноваженого президента України з прав дітей, охорона схопила хлопця після того, як він для проби перед покупкою з'їв кілька горіхів. 

"Руслану надавали по ребрах і порвали куртку Його 20 хвилин тримали в підсобці, а коли приїхала поліція. - сказали, що хлопця ніхто не тягнув сюди Лікарі зафіксували у дитини забій грудної клітини та гематоми!", - розповів Кулеба.


У супермаркеті побиття хлопця не підтвердили і назвали подію провокацією. 

"У магазин зайшла група агресивно налаштованих молодих людей, які почали вживати продукти харчування прямо з прилавків. На зауваження співробітників молоді люди не реагували, а у відповідь почали вживати нецензурні вирази. Охорона затримала одного з порушників до приїзду поліції. Ніяких тілесних ушкоджень хлопцеві в супермаркеті не завдавали ", - повідомили в магазині.


За словами Володимира Бондаренка, голови апарату КМДА, що відбулося в супермаркеті буде розслідувано. "Уже дано доручення перевірити дотримання ліцензійних умов в діяльності охоронної компанії, працівники якої застосували силу до хлопчика. Ніякої загрози 15-річний хлопець не уявляв. Згідно з наявною інформацією, зрозуміло, що охоронці не просто не виконали, а грубо порушили вимоги закону" Про охоронну діяльності ". Ті, хто застосував силу до підлітка, повинні бути не просто звільнені, а понести кримінальне покарання", - повідомив Бондаренко.
Міська влада також має намір звернутися до столичної охоронним структурам з ініціативою провести інструктаж для своїх співробітників по дотриманню законодавства.

Читайте також: Крадіжки на Укрзалізниці зазнають катастрофічних масштабів
Читайте також: Світлана Лобода в ефірі російського Першого каналу заявила про погрози із боку радикалів та українських журналістів