Події
16 березня 2017
На Рівненщині у поліцейських селяни «віджали» квадроцикл та погрожували забрати зброю (фото)
Працівники поліції при патрулюванні виявили квадроцикл без номерних знаків з причепленою до нього мотопомпою кустарного виробництва.
news-image

У селищі Клесів Сарненського району Рівненської області стався конфлікт між місцевими жителями і працівниками поліції. Останні при патрулюванні виявили квадроцикл без номерних знаків з причепленою до нього мотопомпою кустарного виробництва, котра могла використовуватися для нелегального видобутку бурштину.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Як повідомляє прес-служба обласної поліції, правоохоронці почали документувати порушення, але їм на перешкоді стали близько трьох десятків агресивних чоловіків. Вони заблокували службовий автомобіль поліції та погрожували силовикам фізичною розправою. Згодом до цієї групи долучилися інші селяни, що прибули на місце конфлікту на трьох автомобілях. Вони також закликали до розправи над поліцейськими та висловлювали намір забрати у них вогнепальну зброю.

Завдяки чисельній перевазі селянам вдалося відтягти квадроцикл з мотопомпою у двір будинку, що розташований неподалік. Постраждалих в інциденті немає, але за фактом опору співробітникам поліції під час виконання ними службових обов'язків розпочато досудове розслідування. Санкція статті передбачає штраф, обмеження або позбавлення волі на строк до двох років. Наразі готується повідомлення про підозру трьом найактивнішим місцевим жителям. 

Читайте також: Поліція проситиме ГПУ зняти недоторканність з Парасюка
Читайте також: Війну на Донбасі на 99% спричинив телевізор, – Сашко Лірник
Читайте також: На крупних хабарах затримано керівників лісогосподарств на Рівненщині (фото)