Події
16 березня 2017
Дружина внесла за Насирова заставу і він тепер на волі, - повідомляє САП
Від Насирова потрібно носити електронний засіб контролю і прибувати до детективу, прокурору, слідчому судді, до суду на першу вимогу.
news-image

За відстороненого главу Державної фіскальної служби Романа Насирова внесли заставу в 100 млн гривень. 

Про це повідомляє прес-служба Спеціальної антикорупційної прокуратури в Facebook, інформує «Є!».

"Сьогодні дружина Романа Насирова, який підозрюється в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) внесла грошову заставу визначений постановою слідчого судді Солом'янського районного суду міста Києва від 7 березня 2017 року розмірі 100 млн гривень на спеціальний рахунок Солом'янського районного суду ", - відзначають в САП.

 Від Насирова потрібно носити електронний засіб контролю і прибувати до детективу, прокурору, слідчому судді, до суду на першу вимогу. Також відзначають, що в разі невиконання підозрюваним обов'язків прокурори САП будуть клопотати перед судом про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд обрав Насирова запобіжний захід. Главу УКРІНФОРМ помістили під варту на 60 діб з правом внесення застави в розмірі 100 млн гривень.

Читайте також: Суд вперше конфіскував судно за входження в порти Криму
Читайте також: Президент України прокоментував перспективи справи Насирова
Читайте також: «Жодних прибутків і податків»: бойовики надіються, що Росія утримає на плаву «віджаті» українські підприємства