Політика
18 березня 2017
Дружина Насирова подає приклад: депутати розповіли, на що здатні їх дружини заради другої половинки
Журналісти запропонували політикам поміркувати над тим, на що здатні їхні жінки заради визволення своїх чоловіків із халепи.
news-image

Народні обранці обговорюють звільнення глави ДФС Романа Насірова під заставу в 100 мільйонів гривень, які за три дні зібрала його дружина. Журналісти запропонували політикам поміркувати над тим, на що здатні їхні жінки заради визволення своїх чоловіків із халепи, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Оце дружина, так дружина! Це хороше питання, я навіть задумався", - розсміявся нардеп Олексій Гончаренко.
"Ну, 100 мільйонів вона не знайде", - обережний у прогнозах Олександр Дубінін.
А от Денис Сілантьєв сповнений романтичних очікувань. "Думаю, теж на багато. Вона здатна життя віддати за свою сім'ю", - вважає він.
Агресивно захищати свого чоловіка готова і Олександра Кужель. "Загризу, якщо будуть нападати на мого чоловіка", - обіцяє вона.

Спокійнішим в оцінках був депутат Сергій Соболєв. Він заявив, що ключовою жертвою його дружини була сама згода вийти за нього заміж. Аналогічно розмірковує і Юрій Павленко, який вважає, що за 17 років спільного життя його кохана натерпілася багато від політики та державної служби чоловіка. А от Борислав Розенблат, хоч і вважає, що немає обмежень, які б не подолала його дружина, все ж не уявляє, щоби вона віддала йому всі гроші родини. Натомість сам, запевняє, готовий заради дружини на все. 

"Якщо треба віддати нирку – я віддам, навіть не замислюючись", - заявив він.
Читайте також: Найєм пояснив, звідки взялися 100 мільйонів для застави Насірову
Читайте також: Українські моряки переймуть досвід у американських, які прибули до Одеси на кораблях НАТО