Війна
18 березня 2017
Нова тактика Кремля щодо окупації Донбасу. Висновки журналіста
Історія знає багато прикладів, коли проходить 10-20 років і ті, хто залишилися, вже й не пам'ятають, що вони колись були в складі України.
news-image

Російська Федерація почала вести нову тактику щодо так званих Донецької і Луганської народних республік, яка принесе Україні великі неприємності.

Відповідну думку в блозі для "Обозревателя" висловив журналіст Матвій Ганапольський, інформує «Є!».

"Якщо на зовнішньому периметрі Донбасу з боку Росії йдуть запеклі бої і обстріли, то всередині все ласкаво і тихо: почали роздавати паспорти" Л / ДНР ", перейшли на рублі. Ця нова тактика обіцяє Україні великі неприємності.", - Заявив Ганапольський.


За його словами, Кремль вирішив не просто заморозити конфлікт на сході України, а вже ментально готує населення Донбасу до його все більшої і більшої інтеграції з Росією.

"Історія знає багато прикладів, коли проходить 10-20 років і ті, хто залишилися, вже й не пам'ятають, що вони колись були в складі України. А люб'язне запрошення до російської пенсії і на копійку більше високу зарплату, повністю позбавляє якого- то бажання знову "грати в патріотизм", - резюмував Ганапольський.
Читайте також: Російський вогнемет «Шмель» знайдено в районі Світлодарської дуги (фото)