Політика
19 березня 2017
Не все так гладко, як хотілося б, - Рефат Чубаров про роботу України над поверненням Криму
Багато чого можна було зробити раніше, каже голова Меджлісу, щоб українці в Криму не втрачали надії.
news-image

За роки окупації Україна у зовнішній політиці зробила чимало для того, щоб наші міжнародні партнери не зняли тему повернення Криму з порядку денного.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

У той же час у внутрішній сфері не все так гладко, як хотілося б. Про це розповів голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

"Зокрема, наприклад, європейський парламент прийняв чітку заяву в бік Росії з вимогами повернення Криму в Україну, припинення репресій і т. д. (Європейський парламент 16 березня прийняв резолюцію щодо українських ув'язнених у Росії і ситуації в Криму, — УНІАН.), — зазначив він.


За словами Чубарова, можемо говорити, що у внутрішній політиці ми багато в чому не впоралися. У нас немає повної мобілізації всіх сфер життєдіяльності суспільства, спрямованої на повернення окупованого Криму і територій Донецької та Луганської областей. Багато чого можна було зробити раніше, каже голова Меджлісу, щоб українці в Криму не втрачали надії.

"Якщо ви не можете безпосередньо допомогти людині, то хоча б повинні чесно з нею спілкуватися і намагатися вирішити ті потреби, які не вимагають, скажімо, багато витрат. Йдеться про спілкування з материковою Україною, переміщенні з окупованих територій на материк", — наголосив Чубаров.

 

Читайте також: Владі корисно мати таких ідіотів-суддів, які за індульгенції обслуговують її інтереси, – Ярош
Читайте також: На Прикарпатті горе-мати залишила на тиждень маленьких дітей у голоді і холоді