Політика
19 березня 2017
Рада директорів МВФ виключила із порядку денного питання надання траншу Україні
Раніше повідомлялося про те, що питання про виділення чергового траншу Україні за програмою допомоги МВФ буде обговорюватися на засіданні ради директорів фонду 20 березня.
news-image

Інформація про причини змін у порядку денному на сайті відсутня.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Питання надання траншу Україні зникло з порядку денного засідання ради директорів Міжнародного валютного фонду, запланованого на 20 березня. Про це свідчить графік засідань ради директорів МВФ.

Так, у порядку денному 20 березня значаться консультації щодо Катару. Наступне засідання відбудеться 22 березня й буде присвячене питанню Сент-Люсії. Далі - консультації щодо Науру, Ізраїлю та Домініканської Республіки. Інформація про причини таких змін на сайті відсутня.


Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що питання про виділення чергового траншу Україні за програмою допомоги МВФ буде обговорюватися на засіданні ради директорів фонду 20 березня.

Міністр фінансів України Олександр Данилюк 16 березня заявив, що очікує отримання чергового траншу МВФ наступного тижня.

"Наступного понеділка (20 березня) відбудеться зустріч директорів МВФ. Я думаю, наступного тижня ми вже отримаємо транш МВФ", - зазначив Данилюк.


Читайте також: У найближчі тижні ЄС виділить Україні 600 млн євро‍