Події
20 березня 2017
Знущання над дітьми: У мережі обурені дитячим виступом в окупованому Криму зі зброєю і триколором (відео)
Користувачі мережі вважають, що таким чином батьки морально калічать дітей.
news-image

У Севастополі на честь третьої річниці окупації півострова Крим відбувся концерт, один з номерів якого викликав у мережі бурхливе обговорення і обурення, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Діти шкільного віку з'явилися на сцені зі зброєю, розмахуючи російським триколором, імітуючи війну. Відео розмістило "Радіо Свобода" на своїй сторінці в Facebook.

 

Користувачі мережі відразу ж відреагували на такий виступ, більшість з них, вважають участь дітей у такій відвертій "чорнусі" - знущанням, на яке їх послали "батьки-дегенерати".

"Яка мерзенна чорнуха!! Нещасні діти в принципі! Такого навіть у часи розвиненого СРСР не пригадати!", - написав один з користувачів мережі.

"Який же похмурий жах! Тільки на їхні обличчя глянути, вже видно всю брехливість цих "свят". Нещасне покоління, їх теж будуть називати "втраченим". Ні, совок знищити не вдасться", - прокоментував Олексій Базикін.
"Апофеоз мілітаризму. Це тим більш дивовижно тому, що робиться у виконанні дітей, які не розуміють, що їм просто калічать душі!", - написав Олександр Попов.

Читайте також:«Дейдей - це дрібний бандит з Одеської області» - журналіст стверджує, що нардеп до війни був засуджений за пограбування