Політика
20 березня 2017
Міністерство внутрішніх справ запустило електронний сервіс для пошуку втрачених паспортів
Серед різних організацій закордонних українців і представників діаспори почалася хвиля протестів проти законопроекту про примусове позбавлення громадянства України.
news-image

На сайті Міністерства внутрішніх справ України запущено сервіс для пошуку викрадених паспортів. 
Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"На сайті МВС починає працювати розділ, в якому можна самостійно відшукати викрадений або втрачений паспорт громадянина України", - зазначається у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, українці, які живуть за кордоном та мають громадянство інших країн, закликають Україну не позбавляти їх громадянства України та дозволити на законодавчому рівні множинне громадянство для тих, хто допомагає у боротьбі з російською агресією і сприяє покращенню іміджу України у світі.

Про це під час круглого столу на тему «Обговорення законопроекту 6175 про примусове позбавлення громадянства України» в агентстві УНІАН сказала доктор філософії (Університет Лотарингії), ініціатор і співзасновник мережі Global Ukrainians Віолета Москалу.

Вона зауважила, що серед різних організацій закордонних українців і представників діаспори почалася хвиля протестів проти законопроекту про примусове позбавлення громадянства України, бо це питання є дуже комплексним і потребує серйозної дискусії.

Читайте також: ІТ-компанії захоплюють український ринок праці
Читайте також: Гамлетівське запитання: відомо, чим може обернутися конфлікт між ЄС і Туреччиною