Події
22 березня 2017
Перестрілка із КОРДівцями на Черкащині: опубліковані фото вбитого злочинця (фото)
За своє коротке нікчемне життя - неповні 30 років - Лещенко встиг взяти активну участь у банді, яку оперативники та поліція Кіровоградщини назвали "балтійці".
news-image

Глава департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко розкрив особу загиблого вчора у перестрілці з бійцями загону спецпризначення Національної поліції КОРД у Черкаській області.

"Це - такий собі Сергій Лещенко. Зареєстрований у Балтському районі на Одещині. Мешкав на Київщині. Ще живий. І вже смертельно поранений. Під час нальоту на будинок чергової своєї жертви тричі вистрілив у бійців КОРД - Корпус Оперативно-Раптової Дії Національної поліції України, що були у засідці - за це від них у відповідь сам отримав дві кулі: у ногу і живіт. Помер під час надання медичної допомоги", - написав Шевченко у Facebook.

За словами речника МВС, за своє коротке нікчемне життя - неповні 30 років - Лещенко встиг взяти активну участь у банді, яку оперативники та поліція Кіровоградщини назвали "балтійці". На її рахунку - понад 10 серійних епізодів зухвалих збройних розбоїв на Київщині, Кировоградщині, Житомирщині, Рівненщині. Серед жертв банди різні люди: і сільські підприємці середнього достатку, і заможна суддя однієї з вищих судових інстанцій країни.

"Завтра зранку - інші цікаві деталі операції з ліквідації зухвалої банди "балтійців" оперативниками Департамент карного розшуку Національної поліції України. А доля цього бандита Сергія Лещенка та його поплічників хай стане іншим наукою", - додав Шевченко.
Читайте також: При обшуку у начальника шостинської поліції знайдено злитки золота і прапор Росії