Події
22 березня 2017
В Кривому Розі багатодітна мати налагодила систему торгівлі марихуаною (фото)
Одну з партій поліцейські блокували в Бахмуті, ще одну вилучили на блокпосту Мангуша.
news-image

Жителька Кривого Рогу налагодила постачання особливо небезпечного наркотика по всій території України, в тому числі і на непідконтрольну.

Інформує «Є!»,з посиланням на segodnya.ua.

Одну з партій поліцейські блокували в Бахмуті, ще одну вилучили на блокпосту Мангуша. Для затримання наркосбитчіци група досвідчених розшуковців ГУНП в Донецькій області виїхала в іншу область, де вилучила докази її вини і затримала підозрювану. Робота по встановленню основних торговців метадоном триває.
Про це повідомили в прес-службі ГУ Національної поліції в Донецькій області.


В кінці грудня минулого року під час проходження стандартної процедури перевірки на зупинці міжміського транспорту у пасажирки рейсового автобуса, 24-річної мешканки Бахмута, був виявлений ретельно замаскований метадон на суму понад півмільйона гривень за цінами чорного ринку. З того моменту почалася цілодобова робота правоохоронців по встановленню каналу надходження наркотику. Проведені оперативні заходи привели оперативників до Кривого Рогу, де жила та, яка налагоджувала процес потрапляння метадонапотребітелям. Жінка виступала своєрідним посередником між головними "продавцями" і більш дрібними реалізаторами.


Діяла зловмисниця дуже обережно і ретельно маскувала свою "діяльність". Жоден із замовників ніколи не бачив, як виглядав постачальник. Всі угоди укладалися по телефону і тільки за умови великого замовлення. Працювала організатор за допомогою так званих закладок. Крім того, разом з 4-ма своїми дітьми жила на знімних квартирах, які змінювала раз в декілька тижнів. Те саме стосувалося і мобільних телефонів.


Після чергової метадонової "закладки" в Одесі, одночасно з замовниками Півкілограмові партії, яка призначалася для затриманих в так званій "ДНР", вона була затримана.


13 Поліцейські вилучили мобільних телефонів, 26 SIM-карт різних операторів зв'язку і 4 банківських карти.
До сих пір раніше не судима 32-річна наркосбитчіца свою провину не визнала і відмовляється співпрацювати зі слідством, проте правоохоронці мають достатньо доказів, що підтверджують її участь в наркотрафіку.


Дії затриманої підпадають під ч.3 ст.307 "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів" України: Кримінального кодексу, за що передбачено до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Жінка арештована з можливістю внесення застави 128 000 гривень, досудове розслідування триває.

Читайте також: Мер Глухова хоче відкрити центр реабілітації марихуаною