Олівер Стоун відповів на коментарі українців щодо Януковича
Режисер наголошує на тому, що США ніколи не відмовляться від того, щоби використовувати Україну для послаблення Радянського Союзу, а тепер і Росії.
news-image

Голлівудський режисер Олівер Стоун, який учора виклав у Фейсбук свої фотографії із Віктором Януковичем,  пояснив свою позицію, пише Є | Єдність.інфо із посиланням на ТВі.

"Я не маю ілюзій щодо Януковича, – він, мабуть, найбільш корумпований президент, якого будь-коли мала Україна. В України дуже драматична історія корупції. І хоча Януковича скинули, як того і хотів український народ (напевно, його більшість), багато є доказів утручання третьої, прозахідної, сторони, починаючи з Вікторії Нуланд, Джона Мак-Кейна, Агентства США з міжнародного розвитку та Національного фонду на підтримку демократії", – пише Стоун.

Він також зазначив, що ніхто з нової влади не розслідував, скільки міліціонерів було вбито під час Євромайдану.

Далі він розповідає про те, що в 1949 році ЦРУ й "антирадянський" міністр оборони Джеймз Форестол створили партизанську армію з кодовою назвою "Соловей", до якої ввійшли українські ультранаціоналісти.

Наприкінці Стоун наголошує на тому, що США ніколи не відмовляться від того, щоби використовувати Україну для послаблення Радянського Союзу, а тепер і Росії.

"Це – холодна війна версії 2.0., і населення України й далі страждатиме від цього ідеологічного хрестового походу", – додав наостанок режисер.