Резонанс
23 березня 2017
Нардеп повідомив, хто міг організувати вбивство екс-депутата Держдуми Вороненкова у центрі столиці
Дмитро Білоцерковець вважає, що в Україні працює ФСБ.
news-image

Як стало відомо, сьогодні у Києві біля готелю Прем'єр Палац розстріляли колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. Нардеп Дмитро Білоцерковець повідомив журналістам у кулуарах парламенту, хто, на його думку, міг скоїти вбивство, передає кореспондент «Є!»
Білоцерковець зазначив, що його партійна приймальна знаходиться навпроти готелю і помічники нардепа почули постріли.

Мої помічники об 11.40 повідомили мені про вбивство, а згодом розповіли, що приїхала поліція та почала перевіряти документи вбитого, і була названа фамілія Вороненков. Згодом виявилось, що це - екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненков, - сказав нардеп.

На думку політика, той факт, що у столиці серед білого дня вбивають відому особистість свідчить лише про те, що ФСБ працює в Україні.

ФСБ у Києві є, і вони використовують будь-які методи, щоб захистити свої інтереси. Адже Вороненков дав покази проти Януковича, які підтверджують наявність листа з проханням екс-президента ввести війська на територію України. Відповідно, Вороненков міг бути свідком, завдяки якому можна було б засудити президента-втікача до тюремного строку. ФСБ намагається захистити свої інтереси, - наголосив нардеп.

Як повідомляє УП, речник Нацполіції Ярослав Тракало підтвердив інформацію про вбивство. 

Так, я можу підтвердити, що вбитий - екс-депутат Держдуми Вороненков.
Невідомий відкрив по Вороненкову та його охоронцю. Чоловік був вбитий, охоронець поранений. При цьому охоронець зміг застосувати вогонь у відповідь і поранив нападника, - сказав Тракало.

Як відомо, колишній депутат Держдуми РФ Денис Вороненков, який восени 2016 року виїхав із Росії, а в грудні отримав українське громадянство. 

Читайте також: Схоже, у Тимошенко також є іноземні паспорти - Ляшко
Читайте також: Гончаренко висловився стосовно подвійного громадянства